7 Ağustos 2008 Perşembe

özel günler











özel günler gerçekten özel midir?




enteresan bir soru bu..yani doğumgünü, anneler günü, babalar günü, evlilik yıldönümü gibi günlerde özel bir şeyler yapılmalı mı..ya da daha hassas davranılsa yeterli olur mu?




hediyeler çiçekler bunlar hep fuzuli harcama gibi gelir objektif bakınca ama çiçek de beklerim ne yalan söyleyeyim..hatta her çiçeği de beğenmem öyle..kadınlarla erkekler arasındaki fark da burada başlıyor herhalde..biz ayrıntılara mı takılıp kalıyoruz? çok mu ince düşünüyoruz ve eşlerimizden de aynı inceliği bekleyerek hata ediyoruz?




evlilik yıldönümü 2 kişi ile mi 5-6 kişiyle mi kutlanır bu bir!!! büyük bir aranjman mı, bir demet papatya mı yoksa orkide mi mutlu eder sizi ya da çiçek fark etmez yeter ki çiçeğin üstündeki kartta kendi el yazısıyla yazılmış yazı olsa bana yeter mi dersiniz bu iki!!!hediye bekler misiniz bu özel gününüzde bu üç!!!siz gebelik sebebiyle hiç alkol almazken eşiniz olayı abartıp (sırf mutluluktan herhalde!!!!) gelsin rakılar gitsin biralar dese sanki tek başına monolog tarzı bir evlilik yıldönümü gibi hoşunuza gider mi buda dört!!!




hamilelikle ilgisi yok bence bu yazdıklarımın..erkek ve kadın doğası, olmak ya da olmamak işte hepsi bu!!!!!!!:(

Hiç yorum yok: