19 Ağustos 2009 Çarşamba

duru beni çıldırttı

dün gece duru hanım bir türlü uyumadı..saat 23:30 oldu ama mümkün değil..ninniler masallar bitti, olmadı cd'den ninniler masallar, ayakta salladım, yatağına koydum, ana kucağı..hiç fayda etmedi, sürekli bir mızıltı ve tepemde, yapışık kardeş gibiydik..
yeter duru artık yeter dedim ve tek başına bıraktım balkona çıktım..10 dakika sonra baktım sesi gelmiyor yanına gittim ve benim sabahlığıma sarılmış öylece boş boş kapıya bakıyor..
gittim öptüm öptüm kokladım..uyumayalım anneciğim dedim ..peki sabaha kadar oturalım seninle..ama sen de benim gibi yastığa yat diyerek yastığı verdim kucağına
koydu kafasını ..ıı..ııı..(yani ninni söylüyor kendine)..bir iki kere salladım ve uyudu:)
bazen gerçekten tahammül sınırı kalmıyor ve sesimiz yükselebiliyor sanırım..çok çok masumlar..birazda duru akrep burcunun verdiği inatla, kendi istediği zaman yapıyor her şeyi..ama ben de ikizler burcunun verdiği gıcıklığa sahibim yani kuzum..olmuyo..alışacağız anneciğim alışacağız..
seni seviyorum

2 yorum:

ELİF dedi ki...

Hepimiz yaşıyoruz bu anları merak etme, tahammül kalmıyor bazen normal, geriye dönüp bakıncada vicdan azabı ve neden öyle yaptım soruları kalıyor elimizde...

fazi dedi ki...

dün akşam bizim kızımızda uyku konusunda sinir bozucuydu.ara ara bişeyler oluyo bu bebek milletine sanırım:)en güzeli inatlaşmadan sakinleştirmek sanırım:)