11 Eylül 2008 Perşembe

süt pompası



araştırıyorum bu konuyu..ama yardıma ihtiyacım var..kullananlar marka tavsiye eder misiniz..manuel mi elektrikli mi almalı, almalı mı almamalı mı? alınırsa eğer süt saklama poşeti mi yoksa kabı mı alınmalı, süt buzdolabında ne kadar saklanabilir??????

3 yorum:

Gülfer dedi ki...

Evrim selam,

Öncelikle sana kolay bir doğum diliyorum. Umarım kızını sağlıkla alırsın kucağına.

Ben Avent'in manuel pompasını kullanmıştım. İş nedeniyle seyahat ettiğim için çok pratik olmuştu. Herhangi bir zorluk yaşamadım kullanırken. Elektrikli pompa hiç denemedim, kıyaslayaam. Ama daha rahat olduğunu duymuştum. Sütü saklamak içinse Lansinoh'un süt saklama poşetlerini kullandım. Bence kutudan çok daha kullanışlı ve kolay. Saklama ile ilgili bilgileri şurda bulabilirsin:
http://www.annebebek.com/yeni_anne_sutu.asp?as=50

Umarım işine yarar
Sevgiler
Gülfer

evrim dedi ki...

Çok teşekkür ederim Gülfer..Hemen bakıcam gönderdiğiniz linke..sevgiler..

Adsız dedi ki...

bebek.com forumda gördüm linki..ben nil.
medela mini elektirikli pompadan ben ve etrafımda kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldık. manuel bir süre sonra elini yorar. çünkü en az 10 dakika sağmak gereklidir memeyi.
süt saklama kabı deil ama, poşetleri işe yarayacaktır. çünkü kaplar çok yer kaplıyor deepfreeze de. sütü dolapta 48 saati geçirmeden (kapakta deil, dolabın rafında), deepfreezede 3 ayı geçirmeden kullansan iyi olur.